Какви хора инвестират в дигиталните париКакви хора инвестират в криптовалута и

...
Какви хора инвестират в дигиталните париКакви хора инвестират в криптовалута и
Коментари Харесай

Лесна печалба или загуба е манията с криптовалутите?

Какви хора влагат в цифровите пари

Какви хора влагат в криптовалута  и за какво биткойнът и останалите цифрови валути се трансфораха в същинска фикс идея през последните 2 години?

След финансовата рецесия през 2007 – 2008-ма година мнозина започнаха да недоволстват против метода, по който действат банките и против това, че с налозите би трябвало да се поправят съвсем съдбовните неточности на банкери и вложители, с цел да бъде избавена финансовата система. Изведнъж се появява пробив в технологиите, който разрешава на валутите да съществуват единствено в цифров вид – без да могат да бъдат следени от никоя корпорация, от никое държавно управление или централен състезател, а единствено от една мрежа… мрежа от компютри.

Дигиталните пари съществуват единствено във виртуалното пространство. Те са цялост от комплицирани криптокодове, наподобяват като решение на комплицирана математическа задача. Тези задания се вземат решение от мощни компютри, които, несъмнено, се ръководят от хора.

Хазартът обаче е рисково начинание. А от време на време даже и болестно положение. Смъртта на множеството цифрови пари, които познаваме през днешния ден, е неизбежна, уверени са всички. Въпросът е по какъв начин тъкмо ще настъпи тя. И ще имат ли нещо общо с това държавните управления на огромните сили. Венецуела е първата страна, която създава своя криповалута. Говори се, че и Русия прави същото, въпреки и още да не е публично. Целта съгласно някои е държавните цифрови пари да изместят тези, основани без техния надзор.

Гледайте повече във видеото на Нова тв.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР